Outplacement Tilburg

 

Welkom bij outplacement Tilburg!          tilburg         

Natuurlijk bedienen wij ook: Breda, Waalwijk, Oisterwijk, Gilze, Rijen etc. Dit doen wij vanuit ons kantoor maar komen desgewenst persoonlijk bij je langs.

Jij bezoekt onze webpagina outplacmentbureaukiezen.nl Tilburg met een reden. Wellicht ben je puur nieuwsgierig wat je met outplacement kan of ben je inmiddels in een situatie terecht gekomen waarbij outplacement voor jou of voor jouw bedrijf gaat gelden. In alle gevallen proberen wij je te helpen in het vinden van de juiste informatie en/of oplossing.

Waarom een outplacementbureau?

Er is bij ontslag vaak veel onzekerheid. Doe ik het wel goed? Wat is een redelijk voorstel? Wat is een maximale ontslagvergoeding ? Hoe neem ik afscheid van collega’s? Hoe kom ik snel aan een baan? Zo maar een paar vragen die wij dagelijks in onze praktijken tegenkomen.

Outplacement Tilburg adviseurs eerst leren kennen

Het eerste gesprek is dan ook altijd GRATIS. De ene adviseur past gewoonweg beter bij jou dan de ander. En daarna? Een oplossing vinden voor de arbeidsrelatie of aanvangen met het outplacementtraject. Veelal worden outplacementcoaches ingezet voor:

  • hulp tijdens het arbeidsconflict, ontslagprocedure of reorganisatie.
  • hulp als de transitievergoeding is toegewezen en je op jacht gaat naar een nieuwe baan.

De Kosten? Wil je na het kennismakingsgesprek verder, dan ontvang je eerst een heldere offerte ter overweging. Als je het eens bent met het trajectplan en de kosten dan ga je met elkaar van start.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een juiste keuze dan kun je ons altijd centraal bereiken middels https://www.outplacementbureauzoeken.nl/contact Wij staan je graag en onafhankelijk te woord.

 

Tip:

Sinds juli 2015 is veel nieuwe wetgeving omtrent de arbeidsmarkt. Zo ook voor de transitievergoeding. Klik hier voor een duidelijk en transparant overzicht voor wat het voor jou betekent. “meer informatie”

Over Ons

Outplacementbureauzoeken.nl is een idee van Thobs Career Development. Deze regionale arbeidsmarktexperts zetten zich in voor een sterke ondersteuning bij outplacement middels informatie en outplacementconsultants voor zowel bedrijven als particulieren.

Bekijk ook de volgende websites:
Besteedjetransitievergoeding.nl
Transitievergoedingburokiezen.nl
Transitievergoedingbureaukiezen.nl
Voordebaan.nl

Vraagteken-pgn100

Stel je vraag

Contact

Outplacementbureauzoeken.nl

Is een landelijk opererende organisatie.
info@outplacementbureauzoeken.nl


ikwilook

    Centraal aanpsreekpunt is:
  • Peter de Groot
  • 0634484740
  • info@outplacementbureauzoeken.nl