Wie zijn wij

Outplacementbureauzoeken.nl 


Naar het idee van Thobs Career Development zijn wij regionale arbeidsmarktexperts die zich in zetten voor een sterke ondersteuning bij outplacement voor zowel bedrijven als particulieren. Alle aangesloten organisaties onderschrijven de volgende uitgangspunten

Normen en Waarden:

Wij geloven in het centraal zetten van de professional in ons werk! Of je nu oplossingen zoekt voor je bedrijf of voor jezelf als individu. 

Bescherming van privacy is voor ons logisch. We gaan niet met gegevens aan de loop.

Wij geloven dat een landelijke dekking het best tot zijn recht komt in de regio. Geen uren rijden. Specialistische arbeidsmarktkennis op de plek daar waar het hoort te zijn, namelijk dicht bij je persoonlijke omgeving.

Wij willen en kunnen met het hoogst noodzakelijke, kwalitatief goede resultaten neerzetten. Dus geen winstmaximalisatie maar een realistisch tarief en een lange termijn samenwerking.

No nonsens, pragmatisch, efficiënt en resultaatgericht maar ook avontuurlijk en uitdagend zijn kenmerkende eigenschappen van de aangesloten organisaties.

 

Over Ons

Outplacementbureauzoeken.nl is een idee van Thobs Career Development. Deze regionale arbeidsmarktexperts zetten zich in voor een sterke ondersteuning bij outplacement middels informatie en outplacementconsultants voor zowel bedrijven als particulieren.

Bekijk ook de volgende websites:
Besteedjetransitievergoeding.nl
Transitievergoedingburokiezen.nl
Transitievergoedingbureaukiezen.nl
Voordebaan.nl

Vraagteken-pgn100

Stel je vraag

Contact

Outplacementbureauzoeken.nl

Is een landelijk opererende organisatie.
info@outplacementbureauzoeken.nl


ikwilook

    Centraal aanpsreekpunt is:
  • Peter de Groot
  • 0634484740
  • info@outplacementbureauzoeken.nl